Tak, ako sa počas roka striedajú ročné obdobia, rovnako sa aj obmieňa ponuka jedál s nimi spojených. Či chceme alebo nechceme, jeseň sa blíži nezadržateľne každým dňom. Okrem čím ďalej nižších teplôt však toto ročné obdobie so sebou prináša aj gastronomické špeciality v podobe husacích a kačacích hodov, ktoré v žilinskej reštaurácii HU:MAN vyšperkovali do dokonalosti. 

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Reštaurácia je známa najmä vďaka svojej gastronomickej filozofii založenej na čerstvých a prvotriednych surovinách. Tie dokážu kuchári často ozvláštniť, alebo použiť iným spôsobom, ako sú ľudia zvyknutí.

Už počas blížiaceho sa okróbra a novembra sa teda zákazníci reštaurácie môžu tešiť na nielen studené a teplé predjedlá a polievku, ale i delikátne hlavné jedlá z kačaciny a husaciny a takisto aj zaujímavé dezerty. Tie budú pripravené na tradičnú nôtu ozvláštnenú rukopisom executive chefa reštaurácie HU:MAN, Petra Ďurča.

Stôl je možné rezervovať aj pre väčšie skupiny, business obedy a slávnostné príležitosti. Menu pozostáva výhradne z kačacích a husacích špecialít. Je nutná rezervácia telefonicky.

Rezervácie stolov na t. č. 0905 572 349.

Komentáre