V údolí Napa v Kalifornii by sa mal podľa všetkého o pár mesiacov otvárať nový hotel. A teda nie len tak hocijaký hotel. Hotel otvára spoločnosť Ferrero a bude zariadený v štýle ich najznámejšieho výrobku.  

Hotel bude v exteriéri aj v interiéri vybavený doplnkami a potlačou najznámejšieho orechovo-čokoládového krému-NUTELLA. Takzvaný Hotella Nutella bude otvorený cez víkend od 10. do 12. januára a o maškrtné jazýčky návštevníkov sa postarajú šéfkuchári Geoffrey Zakarian a Tanya Hollandová. Celý pobyt návštevníkom obohatia aj kurzy zamerané na prípravu palaciniek vedené zamestnancami známej pekárenskej spoločnosti DanCakes.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU
profimedia.sk

Spoločnosť Ferrero sa pri tomto projekte inšpirovala známym reťazcom Taco Bell. Výrobca pikantnej mexickej pochúťky ponúkol v auguste Palm Springs 700 štýlovo zariadených izieb a ako sa ukázalo, išlo o vynikajúci marketingový ťah. Pobyty v tomto hoteli boli vypredané neuveriteľnou rýchlosť – za dve minúty bol hotel vypredaný úplne do poslednej izby, pričom cena za noc bola 152 eur. 

profimedia.sk

Uvidíme, či tento marketingový ťah bude rovnako úspešný aj pre Ferrero a NUTELLA naláka veľké množstvo zvedavých zákazníkov.

profimedia.sk

Komentáre