Fašiangy sú už od nepamäti spájané s dobrým jedlom a bujarou zábavou. Tieto zvyky sa tak povediac tradujú z pokolenia na pokolenie a je skutočne obdivuhodné, že aj napriek uponáhľanej modernej dobe sa ľudia stále dokážu vrátiť ku svojim koreňom a oceniť tradície.

Medzi tradičné pokrmy tohto obdobia patria celkom neodmysliteľne šišky, fánky, pampúchy ale aj zabíjačkové špeciality. Atmosféru tohto obdobia oslavujú aj v žilinskom Extreme parku už 3. rok za sebou. Reštaurácia HU:MAN by Vás preto rada srdečne pozvala na oslavu zvykov a tadícií. Tradičná slovenská zabíjačka sa v týchto priestoroch uskutoční dňa 16.2.2019 od 11:00 hod.

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

Pre návštevníkov budú pripravené zabíjačkové špeciality ale aj bohatý kultúrny program, ako napríklad plieskanie bičom a ľudová hudba Tomčalovci. Prípravu pokrmov budú mať na starosti poprední šéfkuchári reštaurácie HU:MAN – Peter Ďurčo a Anton Holomáň spoločne so špeciálnym hosťom dňa – Gabom Kocákom, ktorí Vám predvedú svoje vyhlásené gastronomické zručnosti v celej svojej kráse.

  • 16.2.2019 od 11:00 v reštaurácii HU:MAN (areál Extreme Park Žilina)

Komentáre

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here